Cautare

3745 de rezultate pentru "lista scoli postliceale acreditate" (3.41 secunde)
Pe lista cu cei 4-5 potentiali democrati care s-ar putea inscrie in alegerile pentru primarie si care este prezentata constantenilor, retin capul de afis doua nume importante.
Biroul Permanent al Camerei Deputatilor a luat cunostinta ieri de lista de dotari independente pentru 2007, in valoare de 15.300.000 de lei (153 de miliarde de lei vechi).
Deputatul liberal Emil Strunga a prezentat ieri, in mod oficial, care sint oamenii propusi de Organizatia Judeteana PNL Galati pentru lista de candidati a partidului la alegerile europarlamentare.
In replica la acuzatiile facute de Basescu la adresa celor 322 de parlamentari care au votat pentru suspendarea sa, Cozmin Gusa a prezentat presei o lista a celor mai vocali si vizibili sustinatori ai presedintelui suspendat, trecand in revista problemele acestora de imagine, prezentate de-a lungul vremii in mass-media.
Totusi, a afirmat Tariceanu, pana la viitoarele alegeri, PNL nu prea are ce masuri sa ia impotriva lor, ci doar sa decida sa nu-i mai puna pe lista la viitorul scrutin.
Vicepresedintele PD Sorin Frunzaverde este cel mai probabil candidatul democrat la PE care va deschide lista partidului la alegerile pentru PE, a declarat ieri presedintele executiv al PD, Adriean Videanu.
Presedintele CNMT criticase, vineri, la Universitatea de Vara Bálványos, lista candidatilor UDMR pentru PE, sustinand ca persoanele de pe lista nu pot reprezenta in Europa dezideratele comunitatii maghiare.
Dupa ce Marko Bela si-a aratat in mai multe randuri disponibilitatea de a-l include pe episcopul reformat Laszlo Tokes pe lista UDMR pentru europarlamentare, Tokes pare sa nu doreasca acceptarea unei astfel de candidaturi pe o lista comuna.
Cap de lista este presedintele PC Timis, Maria Grapini. Dan Voiculescu a afirmat ca principalul motiv pentru care Grapini a fost votata in unanimitate, pentru a deschide lista candidatilor, este ca aceasta "cunoaste foarte bine problematica europeana, prin prisma intereselor romanesti".
Lista Partidului Liberal Democrat pentru alegerile europarlamentare il are pe primul loc pe presedintele liberal-democratilor, Theodor Stolojan. Liberal-democratii s-au reunit, vineri, in cadrul Delegatiei Permanente, in cadrul careia a fost validata lista candidatilor pentru europarlamentare.
Liberalii sunt din ce in ce mai departe de a-l avea pe Mihai Ungureanu pe lista de candidati pentru PE.
Desi unii dintre candidatii eligibili ar putea renunta la mandat in favoarea urmatorilor pe lista, calculul arata ca lista finala a politicienilor care ne vor reprezenta in Parlamentul European este urmatoarea:
Deputatul Gelil Eserghep va candida de pe locul doi pe lista Partidului Romania Mare pentru Consiliul Judetean Constanta. ... Deputatul a reamintit episodul de acum 8 ani, cand a fost cap de lista la CJC;
Deputatul Gelil Eserghep va candida de pe locul doi pe lista Partidului Romania Mare pentru Consiliul Judetean Constanta. ... Deputatul a reamintit episodul de acum 8 ani, cand a fost cap de lista la CJC;
Senatorul Dorel Constantin Onaca si decanul Baroului de Avocati, Ion Popescu, vor fi capii de lista ai PD-L la alegerile pentru Consiliul Judetean Constanta.
In plus, atat Florin Mitroi, cat si ceilalti primari PDL au fost propusi pe lista de candidati pentru Consiliul Judetean Constanta, pentru a trage lista in sus.
Deputatul Claudiu Pop este sigur de reusita partidului pe care il conduce la alegerile parlamentare, declarand ca lista propusa de PSD este "beton".
5 Bihor si-au depus lista cu candidati si reprezentantii PNL. Acestia au modificat in ultimul moment lista, trecandu-l, in locul actorului Daniel Vulcu, pe juristul Octavian Dan.
Vicepremierul Dan Nica este preferat de Mircea Geoana ca titular la MAI, au declarat, surse din PSD, care sustin ca Liviu Dragnea le spusese colegilor de partid inca din acest weekend ca va demisiona. Pe lista posibililor ministri de interne se mai afla si ministrul agriculturii, Ilie Sarbu, insa acesta nu-si doreste postul.
Presedintele PSD, Mircea Geoana, a declarat luni ca Lavinia Sandru - despre care, deunazi, Ion Iliescu, presedintele de onoare al PSD, spunea ca nu o vede "parasutata" drept candidat - nu figureaza pe lista partidului la euroalegeri, pentru ca aceasta e alcatuita doar din membrii ai formatiunii, iar cu PC vor avea loc alte discutii pentru a inlatura obstacolul ce apare din neapartenenta la socialistii europeni.
google-analytics.com